Fraher SRL

image

Pentru Fraher S.R.L. activitatea începe în anul 2007 atunci când se realizează infuzia a 200 de juninci din Germania și 27 din Austria.

Având ca obiect de activitatea creșterea bovinelor de lapte, ferma este construită respectându-se și implementându-se ultimele norme și standarde ale Uniunii Europene. În prezent ferma ajunge la un efectiv de 1000 de capete, dintre care 300 vaci de muls.

Ferma Fraher

image

Ferma Fraher este localizată în localitatea Traian, comuna Cerna din județul Tulcea, reușind astfel să pună pe hartă producătorii locali din zonă, transformându-se în scurt timp într-unul dintre cei mai importanți furnizori de lapte din regiune. În cadrul fermei, organizarea și alimentația capetelor este realizată corespunzător, în funcție de fiecare segment și categorie de vârstă.

Pe lângă alimentația atent urmărită, efectivul fermei parcurge programe de vaccinare, de deparazitare profilactico-curative și imunostimulatoare specifice. Iar pentru a asigura factori de microclimat, grajdurile sunt dotate cu sisteme de pulverizare și ventilație.

Tot din perspectiva tehnologică, pentru a se urmări îndeaproape indici importanți pentru fermă, în cazul vacilor de muls, există un dispozitiv special, amplasat în jurul gâtului al cărui soft generează informații valoaroase pentru echipa noastră (cantitatea de lapte produs, alimentație, mișcare etc).

Mulsul se realizează în mod automat, într-o sală special amenajată de tip Boumatic. Laptele muls, este colectat în tancuri cu sistem automat de răcire și igienizare. Cantitatea de lapte obținută zilnic în cadrul fermei este aproximativ 8500 litri de lapte. Înainte de livrare, laptele este testat și analizat, pentru verificarea parametrilor fizico-chimici și de calitate.

Laptele de la ferma Fraher ajunge în proporții mai mici și către rețeaua de magazine Fraher Retail, fiind livrat către consumatorul final prin intermediul unor dozatoare speciale. În spatele acestui proiect, în anul 2019 există 45 de oameni cu ajutorul cărora, în viitorul apropiat, Ferma Fraher va deveni un simbol mult mai important al produselor maturate din zona Dobrogei și a Deltei Dunării.

Departamente Fraher S.R.L.

image
  • Departamentul Contabilitate – manager contabilitate, contabil, gestionar.
  • Departamentul Resurse Umane – manager resurse umane.
  • Departamentul zootehnic – inginer zootehnist, medic veterinar, mulgători, îngrijitori animale.
  • Departament agricol – inginer șef agricultură mecanici agricoli, tractoriști, muncitor manipulare și prelucrare furaje, muncitori necalificați în agricultură.
  • Departament auxiliar – manager parc auto, șofer, bucătari.
45

Angajati

8500

litri de lapte/zilnic

1000

capete

300

vaci muls

Furnizor pentru producătorii de lactate din piață.

Contact info

image
Fraher SRL - RO 9442626, J36/238.1997
image
Localitatea Traian, comuna Cerna

Trimite-ne un mesaj.

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
image