Fraher Retail

image

2006 este anul în care se pun bazele primului Supermarket Fraher Retail, punctul I.L. Caragiale. Aici începe și povestea companiei destinată comercializării produselor alimentare.

Primul supermarket devine un standard pentru întrega echipă, având propria carmangerie, din supermarket nelipsind, desigur, și laptele proaspăt de la ferma noastră. Respectând cele mai noi standarde ale retailului traditonal, Supermarketul I.L. Caragiale trasează un punct de pornire pentru dezvoltarea următoarelor puncte, astfel că în anul 2019 există 10 puncte Fraher Retail distribuite astfel pe plan local:

Magazinele noastre

 1. Supermarket I.L. Caragiale
 2. Supermarket E3
 3. Supermarket Winmarkt
 4. Supermarket Mahmudia – situat în localitatea Mahmudia
 5. Supermarket Babadag – situat în localitatea Babadag
 6. Supermarket Sulina – situat in orasul Sulina
 7. Market Păcii
 8. Market Micropiata Vest
 9. Carmangerie Piața Noua

Rețeaua Fraher Retail

image

Organizate conform normelor comerțului de tip tradițional punctele de lucru din rețeaua Fraher Retail sunt organizate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor tulceni. Prezentând aceeași diversitate, despre care menționam în cazul Fraher Distribution,  în produsele și brandurile expuse la raft, magazinele Fraher Retail se diferențiază la nivel local prin comercializarea produselor din carne de pasăre, refrigerată în varianta vrac, dar și ambalată conform trendurilor din piață (atmosferă controlată, skin sau pungă).

Un alt plus al punctelor Fraher Retail îl reprezintă carmangeriile Fraher, în cadrul acestora fiind prezente produse din carne refrigerată în varianta vrac – carne de porc, vită, oaie, curcan și pui. În cadrul carmangeriilor, sortimentele prezente la vitrină sunt diverse, întocmai  a le pune la dispoziție clienților noștri prospețime și calitate.

Echipa Fraher Retail

image

Echipa Fraher Retail este alcătuită din 160 de persoane, distribuite către următoarele departamente:

 • Departamentul Contabilitate – manager contabilitate și operatori calcul.
 • Departamentul Resurse Umane – manager resurse umane.
 • Departamentul Comercial – directori comerciali, șefi departament mărfuri alimentare, șef tură, gestionari, casieri, vânzători, manipulanți, recepționeri.
 • Departament Secție – carmangerie – șef secție, tranșatori, preparatori, manipulanți.
 • Departament Achiziții – manager achiziții si responsabil achiziții.

image

Contact info

image
Fraher Retail - RO 24632756, J36/677/2008
image
Strada I. L. Caragiale, F.N., Tulcea

Trimite-ne un mesaj.

Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
image