Fraher Distribution

image

Compania Fraher Distribution și-a început activitatea în anul 1997, axându-se pe distribuția produselor alimentare în regiunea Dobrogei, mai exact pe raza județelor Tulcea, Galați, Brăila, Ialomița, Călărași și Constanța, dezvoltând un număr important de clienți.

De la începutul activității și până în prezent, Fraher Distribution a pus accent pe desfășurarea unei activități bazate pe profesionalism și încredere, calitatea și seriozitatea cu care au fost abordate serviciile contractuale contribuind în dezvoltarea companiei și la concretizarea unor noi colaborări în mod constant.

Fraher Distribution

image
Cu Fraher Distribution începe povestea grupului de firme, mai exact în anul 1997, atunci când a fost vorba despre inițiativă și curaj, două valori care ne sunt și în prezent piloni principali. Axându-ne pe distribuția produselor alimentare, pe raza județelor Tulcea, Brăila, Ialomița, Călărași și Constanța, am început să acoperim un număr cât mai mare clienți, oferindu-le acestora un portofoliu divers de furnizori produse alimentare. Odată cu acumularea experienței și a feedback-ului pozitiv din mediul local și regional am continuat să ne dezvoltăm ca și specific al serviciilor oferite, creând astfel, în anul 2004, societatea Total Aliment al cărui specific devine tranșarea și ambalarea cărnii de pasăre, produsele regăsindu-se în piață sub brandul regional - Pieptosu’.

Pieptosu'

image

Pieptosu’ devine pe plan local, dar și regional reprezentant și pionier în segmentul produselor din carne de pasăre, refrigerată, produsele putând fi identificate cu ușurință în magazinele din rețeaua Fraher Retail și nu numai.

Anticipând o nouă tendință a pieței locale, în anul 2014 se deschide noul sediu/depozit de produse alimentare Fraher Distribution, având propria secție de tranșare carne de pasăre, tot ansamblul fiind construit conform ultimelor norme și standarde ale Uniunii Europene (Calitatea produselor noastre este garantată de sistemul Certificat ISO:9001 si ISO:22000).

În acest moment, brandul Pieptosu’ devine parte integrată al departamentul de producție din Fraher Distribution. Mai multe despre primul brand Fraher Distribution, aici –  http://pieptosu.ro

Carniva

image

Din dorința de a promova în piață produse calitative, dar și pentru a ne diversifica și extinde portofoliul de produse proprii, în anul 2019 este lansat un alt brand marca Fraher.

De data aceasta am dezvoltat un portofoliu de produse din carne de porc, vită și oaie. Produsele se regăsesc sub brandul Carniva, brand care, într-o perioadă scurtă de timp, a reușit să penetreze piața locală și cea regională, azi regâsindu-se atât în magazinele din rețeaua proprie, dar și în cele ale partenerilor noștri.
Cum arată portofoliul de produse Carniva, dar și ce bunătăți am pregătit, poți vedea aici: http://carniva.ro/

Departamente Fraher Distribution

image

În ceea ce privește structura internă a departamentelor, Fraher Distribution este compus din:

  1. Departamentul de vânzări – merchandiseri, agenți de vânzări, supervizori și manager de vânzări.
  2. Departamentul de contabilitate – operatori calcul, contabili și manager contabilitate.
  3. Departamentul de producție – manipulanți igieniști, ambalatori, dezosatori, tranșatori, preparatori, supervizor secție preparare, responsabil calitate, gestionari și managerul departamentului de producție.
  4. Departamentul recepție / desfacere aprovizionare – manipulanți, gestionari și manager depozit.
  5. Departamentul Achiziții – specialiști achiziții și manager achiziții.
  6. Departamentul Resurse Umane – specialiști resurse umane și manager resurse umane.
  7. Departamentul Transporturi – manipulanți, șoferi și manager transporturi.
  8. Departamentul Tehnic – electricieni, electromecanici și manager departament tehnic.
  9. Departamentul Marketing – merchandiser Carniva și Pieptosu’ și Specialist Marketing.
  10. Departamentul IT – Specialist IT.

image
180

Echipa Fraher Distribution

50

Furnizori

3000

Portofoliu produse

1400

Clienți comerț tradițional

350

Clienți HORECA & Engross

22

Agenți

4

Supervizori

30

Flotă distribuție - mașini și o ambarcațiune fluvială.

Zone acoperite în distribuție – Tulcea, Constanța, Călărași, Slobozia, Galați, Brăila  și Ialomița.

Contact info

image
Fraher Distribution - RO 24366816, J36/524/2008
image
Strada Forestierului, nr. 34, Tulcea

Trimite-ne un mesaj.

Vă vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.
image